A-merken bekend maken bij Architecten - Solotodo

Verkoopt u een A-merk?

Heeft uw A-merk een innovatieve meerwaarde voor architecten? Wilt u een groot bestand architecten op de meest efficiënte wijze bereiken en bewerken met uw A-merk? Dan is Solotodo uw ideale intermediair en architectenbezoeker.

 

Bel ons direct >

Met minder inspanning meer sales

U bent leverancier van A-merk oplossingen en producten voor de architectenbranche. Maar hoe komt u in contact met de juiste architecten in Nederland en België? Het opzetten of onderhouden van een verkoopafdeling kost veel tijd en geld. En dan blijft de vraag of u wel een goede en juist onderhouden database van de architecten tot u beschikking heeft.

 

Ook als u tijdelijke salescapaciteit nodig heeft om uw A-merken bij de architect onder de aandacht te brengen kunt u terecht bij Solotodo. Bijvoorbeeld bij een productintroductie of bij absentie op uw eigen verkoopafdeling. Solotodo maakt het u makkelijk. Onze ervaren architectenbezoekers vertegenwoordigen uw merk bij gerenommeerde architecten en zorgen voor extra marktaandeel zonder forse investeringen in een kostbare salesorganisatie.

Solotodo: Uw a-merk bekend maken bij de architect