Solotodo architectenbezoekers

Architectenbezoeker: uw product naar de architect

Is het elke keer weer een hele toer om uw product bekend te maken bij de architect? Heeft u geen tijd voor het onderhouden van een netwerk? U heeft te weinig of helemaal geen persoonlijk contact met de architect? Uw bedrijf weet niet hoe te communiceren met de architect? Onze architectenbezoeker lost veel van deze problemen voor u op.

 

Bel ons direct >

Optimale presentatie & sales

Zonder goed netwerk bent u als een roepende in de woestijn. Als u maar hard genoeg roept dan hoort iemand het vanzelf, maar is dat dan echt effectief? Komt uw boodschap dan terecht bij de juiste persoon? U zit natuurlijk niet te wachten op het verspillen van al uw tijd en energie aan een architectenbureau dat het product toch niet zal gaan gebruiken. Misschien hebben ze geen geschikte projecten waarvoor het product kan worden ingezet. Misschien is deze architect volledig overtuigd van een alternatief. Dan is er méér voor nodig om hem te overtuigen.

 

Uw product kan goed zijn, erg goed zelfs. Daarnaast kan uw product ook bekend zijn bij de juiste persoon of het juiste bureau. Helaas geeft dat dan nog steeds geen garanties voor daadwerkelijk gebruik.
Mensen, en dus ook architecten, laten zich alleen overtuigen via hun onderbewuste. 95% van de beslissingen wordt daar genomen. Toch proberen we elkaar op het bewuste te overtuigen. Met opsommingen, logische uiteenzettingen en degelijke berekeningen, samengevat in een mooie productsheet. Dit is helaas niet genoeg.

Architectenbezoeker Solotodo - Optimale Presentatie en Sales
Architectenbezoeker Solotodo - Uw product naar de Architect

De Architectenbezoekers van Solotodo

Bij onze architectenbezoekers draait het allemaal om samenwerking, presentatie en geloof in een goed product. Wij helpen uw product en bedrijf verder in de markt. Het is onze missie om als architectenbezoeker uw product moeiteloos op de juiste plaats weg te zetten. Er bestaat inderdaad zoiets als the right place & the right time en precies dáár ligt onze expertise.

 

Als architectenbezoekers zijn wij partner, sparringpartner en adviseur op het gebied van nieuwe materialen en producten. Wij weten waar architecten naar zoeken en zijn gespecialiseerd in sales- en marketing-ondersteuning. We worden zelfs benaderd met verzoeken voor nieuwe materialen in de markt. Zo kunnen wij als geen ander uw product op de juiste plaats en op de juiste manier aanprijzen. Dit allemaal zonder hard te hoeven roepen. U profiteert van ons uitgebreide netwerk, expertise en onze persoonlijke werkwijze en samenwerking.

Solotodo Architectenbezoekers helpen u met:

  • Groot en vertrouwd netwerk van architecten
  • Kosten- en tijdsbesparing
  • Uitstekende presentatie
  • Efficiënte documentatieverspreiding
  • Hoge geloofwaardigheid
  • Persoonlijke terugkoppeling
  • Goede en betrouwbare samenwerking
  • Gerichte en rendabele inzet van uw medewerkers
  • Uw product komt terecht bij de juiste mensen
  • Kwalitatieve goede leads
Solotodo Architectenbezoekers - Met minder inspanning meer sales

Schakel uw architectenbezoeker vandaag nog in!

Investeer in uw eigen product en profiteer ook van ons netwerk, onze expertise en persoonlijke samenwerking.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek >